Fotograf:
Eva Brænd
Dette er den beste grillmaten du kan tenke deg fra hav og land: Kamskjell med en salat av asparges og nypoteter som tilbehør. Denne oppskriften kan du også bruke som forrett. Oppskriften inneholder
118 Kalorier,
9 g Karbo,
3 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Bløtdyr, Skalldyr, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grillet kamskjell med asparges er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grillet kamskjell med asparges!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 118.07 | 272.30 | Kcal |
Protein | 2.93 | 6.76 | gram |
Karbohydrat | 9.18 | 21.17 | gram |
Kostfiber | 1.38 | 3.18 | gram |
Fett | 7.43 | 17.14 | gram |
Mettet fett | 1.04 | 2.40 | gram |
Salt | 0.02 | 0.04 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.44 | Kr 12.55 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 923 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 31,1 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Pensle kamskjell med olje, dryss litt salt og pepper over.
Stek dem på grillen ca. 30 sekunder på hver side.
Salat
Kok potet og skjær i båter.
Kok asparges knapt møre og del i to.
Flå skinnet av tomat, skrap ut kjernehuset og skjær tomatkjøttet i små terninger.
Bland potet, asparges, tomat, finhakket gressløk, olivenolje og rødvinseddik. Smak til med salt og pepper.
Server nygrillede kamskjell med den lune aspargessalaten.
Tips:
Kamskjell må ikke steke for lenge, da blir de tørre og seige.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 29243)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-03-18
Oppdatert dato:2013-03-18
Lesere:
3944 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift