Fotograf:Mari Svenningsen Paprika og tomat er grønnsaker alle liker. Bland cherrytomat med hvitløk og basilikum, fyll det i en halv paprika, og du har et enkelt og superlekkert grilltilbehør til alt av grillet kjøtt.
Oppskriften inneholder 32 Kalorier, 3 g Karbo, 1 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
1. Skjær paprika i to på langs. Fjern kjernen.
2. Del cherrytomat i to. Bland cherrytomat med basilikum, hvitløk og olje.
3. Legg halve paprika med snittsiden ned på grillen i et par minutter, dette for å få grillstriper. Fyll paprika med cherrytomatblanding og plasser den på grillen på indirekte varme til den blir mør, ca. 5 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 30485)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør grillmat Diett/allergi:
Vegetarmat Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2014-10-09
Oppdatert dato:2018-06-22