Fotograf:
Studio Dreyer Hensley
Fylte paprika er en perfekt forrett eller som tilbehør til grillet sjømat. Som foreksempel grillet tørrfisk. Oppskriften inneholder
31 Kalorier,
4 g Karbo,
1 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fylte paprika til grillen er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fylte paprika til grillen!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 31.45 | 76.03 | Kcal |
Protein | 1.33 | 3.22 | gram |
Karbohydrat | 3.90 | 9.43 | gram |
Kostfiber | 1.89 | 4.57 | gram |
Fett | 0.75 | 1.81 | gram |
Mettet fett | 0.19 | 0.46 | gram |
Salt | 0.51 | 1.24 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.31 | Kr 12.84 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 967 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Del paprikaene i to og rens dem.
Skjær tomatene i små terninger og finhakk løk, basilikum, kapers og ansjosfileten.
Bland sammen ingrediensene og smak til med salt og pepper.
Fordel tomatblandingen i paprikahalvdelene.
Legg paprikaene på den varme grillen og grill til de er gjennomvarme.
Tips:
Passer til grillet tørrfisk eller som egen rett.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 32066)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør grillmat
Innlagt dato:2015-06-26
Oppdatert dato:2015-06-26
Lesere:
1393 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift