Fotograf:
Norges sjømatråd
Prøv å legge paprika på grillen i sommer. Det smaker utrolig godt både som en egen tapasrett eller som tilbehør til sommerens grillmat. Oppskriften inneholder
54 Kalorier,
4 g Karbo,
1 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener
Helgrillet paprika er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2545 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Helgrillet paprika!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 54.23 | 81.48 | Kcal |
Protein | 0.63 | 0.95 | gram |
Karbohydrat | 4.44 | 6.67 | gram |
Kostfiber | 1.45 | 2.18 | gram |
Fett | 3.45 | 5.18 | gram |
Mettet fett | 0.38 | 0.57 | gram |
Salt | 0.16 | 0.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.83 | Kr 5.75 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 601 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,74 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smør paprikaene inn med litt olje og legg dem på direkte varme på grillen som de er. Skinnet kan gjerne bli litt svidd.
Når paprikaene har litt svarte flekker er de møre og ferdiggrillet.
Pakk dem lett inni folie i noen minutter, da kan skinnet lett rives av.
Del paprikaene i fire, og bland fargene.
Dryss litt salt over og server helgrillet paprika som tilbehør til grillmat.
Tips:
Grillet paprika passer som tilbehør til grillet klippfisk, men også til makrell.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 32065)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør grillmat
Diett/allergi:
Veganer
Innlagt dato:2015-06-26
Oppdatert dato:2015-06-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift