Grillet paprika-suppe inneholder
18 Kalorier,
3 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Grillet paprika-suppe har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grillet paprika-suppe er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6467 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grillet paprika-suppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 17.52 | 67.56 | Kcal |
Protein | 0.49 | 1.89 | gram |
Karbohydrat | 3.19 | 12.30 | gram |
Kostfiber | 0.95 | 3.66 | gram |
Fett | 0.10 | 0.39 | gram |
Mettet fett | 0.03 | 0.12 | gram |
Salt | 0.35 | 1.37 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.99 | Kr 7.67 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 543 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 72,83 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett på grillen. Del paprikaen i to. Fjern kjernhuset og skrap ut frøene.
Dekk en bakeplate med folie og legg paprikaen med yttersiden opp i et enkelt lag. La stå under grillen til paprikaen begynner å bli mørk.
Legg de grillede paprikaene i en plastpose og avkjøl. Trekk så av skinnet under rennende vann, og kast det. Hakk paprikakjøttet grovt.
Ha løk, hvitløk og 1,5 dl av kraften i en gryte. Kok opp og la det putre i ca. 5 minutter til kraften har kokt noe inn. Skru ned varmen, og rør av og til til løken er myk og så vidt begynner å få farge.
Dryss mel over øken og rør forsiktig om. Tilsett hakket, grillet paprika og la det koke opp. Legg på lokk og la det syde i 5 minutter til.
Ta gryten av varmen og la suppen avkjøles langsomt. Ha den over i en matmølle og kjør til blandingen er fin og jevn. Ha blandingen i gryten igjen og varm opp til kokepunktet. Øs opp i fire suppetallerkner og pynt med hakket paprika.
Grilling fremhever den søte smaken i rød og gul paprika, samtidig som det gir suppen en glødende farge.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6500)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Diett/allergi:
Veganer
Land:
Spania
Innlagt dato:2003-04-11
Oppdatert dato:2003-04-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.