Grillet paprika-suppe



Grillet paprika-suppe inneholder 18 Kalorier, 3 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Grillet paprika-suppe har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Grillet paprika-suppe er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere: 6467 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
3stkrøde paprika
1stkpaprika, gul
1stkløk, hakket
1feddhvitløkfedd, presset
1sshvetemel
0,75litergrønnsakkraft
1dashsalt
svart pepper, malt
4ssrød og gul paprika skåret i terninger, til pynt




Næringsdeklarasjon for Grillet paprika-suppe!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier17.5267.56Kcal
Protein0.491.89gram
Karbohydrat3.1912.30gram
Kostfiber0.953.66gram
Fett0.100.39gram
Mettet fett0.030.12gram
Salt0.351.37gram
Pris på oppskriftenKr 1.99Kr 7.67Kroner
Hele oppskriften veier1 543 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo72,83 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Sett på grillen. Del paprikaen i to. Fjern kjernhuset og skrap ut frøene.

Dekk en bakeplate med folie og legg paprikaen med yttersiden opp i et enkelt lag. La stå under grillen til paprikaen begynner å bli mørk.

Legg de grillede paprikaene i en plastpose og avkjøl. Trekk så av skinnet under rennende vann, og kast det. Hakk paprikakjøttet grovt.

Ha løk, hvitløk og 1,5 dl av kraften i en gryte. Kok opp og la det putre i ca. 5 minutter til kraften har kokt noe inn. Skru ned varmen, og rør av og til til løken er myk og så vidt begynner å få farge.

Dryss mel over øken og rør forsiktig om. Tilsett hakket, grillet paprika og la det koke opp. Legg på lokk og la det syde i 5 minutter til.

Ta gryten av varmen og la suppen avkjøles langsomt. Ha den over i en matmølle og kjør til blandingen er fin og jevn. Ha blandingen i gryten igjen og varm opp til kokepunktet. Øs opp i fire suppetallerkner og pynt med hakket paprika.

Grilling fremhever den søte smaken i rød og gul paprika, samtidig som det gir suppen en glødende farge.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6500)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Diett/allergi: Veganer
Land: Spania
Innlagt dato:2003-04-11
Oppdatert dato:2003-04-11


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.