Gryte med rein- eller elgskav inneholder
98 Kalorier,
2 g Karbo,
9 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Gryte med rein- eller elgskav har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Soya, Spor-av-melk, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-selleri, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gryte med rein- eller elgskav er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,8 poeng fra 9 lesere
Lesere:
32061 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gryte med rein- eller elgskav!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 97.80 | 348.56 | Kcal |
Protein | 8.54 | 30.44 | gram |
Karbohydrat | 2.26 | 8.05 | gram |
Kostfiber | 0.84 | 2.99 | gram |
Fett | 5.88 | 20.96 | gram |
Mettet fett | 2.71 | 9.66 | gram |
Salt | 0.56 | 1.99 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.64 | Kr 34.36 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 426 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,24 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
La skavet tine litt og skjær det på tvers i brede strimler. La soppen renne av, ta vare på kraften. Skrell og hakk løken, eller snitt, skyll og skjær purren i skiver.
Brun skavet i en del av fettet i varm stekepanne. Legg det over i en gryte. Fres løk og sopp i resten av fettet i 5-10 minutter. Strø over mel, salt, pepper og timian og rør om. Spe med soppkraft og vann, rør om og hell alt sammen i gryten. Kok retten i 5 minutter. Tilsett rømme eller cremé fraîche og soya, varm retten og smak den til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10691)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift