Gryte med tiur





Gryte med tiur inneholder 106 Kalorier, 5 g Karbo, 9 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Gryte med tiur har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Soya, Spor-av-melk, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Gryte med tiur er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1stktiur, ca 2 1/2 kg
3ssmargarin eller smør
1tssalt
2krmpepper
5dlhønsebuljong
2stktomater
2stkgulrøtter
1stk litepurre
5stksvisker, steinfrie

Saus:

silt stekesjy
1dlcrème fraiche
2dlfløte
2sskonjakk
Ca 1,5sssoya
Ca 3,5sssolbærgelé
2sssetersmør
6porsjon(er)poteter
600grbrokkoli




Næringsdeklarasjon for Gryte med tiur!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier105.99842.07Kcal
Protein9.2073.09gram
Karbohydrat5.2942.03gram
Kostfiber0.997.87gram
Fett5.0039.72gram
Mettet fett2.1917.40gram
Alkohol0.15 %
Salt0.383.02gram
Pris på oppskriftenKr 11.83Kr 93.99Kroner
Hele oppskriften veier4 767 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Klargjør og ta ut innmaten av fuglen. Skyll og tørk den. Del den i 6 biter.

Smelt fettet i en jerngryte. Brun stykkene rundt om. Salt og pepre. Tilsett buljongen.

Sel tomatene i båter. Skrell gulrøttene og skjær dem i biter. Skyll og strimle purren. Ha den i gryten sammen med sviskene. La alt ettersteke under lokk ca 1 time.

Når kjøttet er ferdig siles stekesjyen og helles over i en gryte. Tilsett crème fraiche, fløte, konjakk, soya, gelé og setersmør.

Skjær løs fuglekjøttet fra bena og del dem i passe store stykker. Ha dem i gryten. Gi gryten et hurtig oppkok og la den småkoke noen minutter.

Serveres med hasselbackpoteter og kokt broccoli.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12177)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Lesere: 6983 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.