Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Gryterett med hjortebog oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Gryterett med hjortebog



Gryterett med hjortebog inneholder 172 Kalorier, 9 g Karbo, 9 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Gryterett med hjortebog har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Gryterett med hjortebog er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1kgHjortebog
1helflaske(r)hvitvin
2clpernod
Ca 7,5stkeinerbær, knusteIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
4stkstjerneanis
5stkhel hvit pepper
1tsrosmarin
Tepose eller krydderpose
75grsmør
125grmel
0,5literkremfløte eller melk
Grov salt
Eventuelt en smule kulør
2stksalatløk
4porsjon(er)brun ris




Næringsdeklarasjon for Gryterett med hjortebog!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier172.131 296.50Kcal
Protein8.7766.06gram
Karbohydrat9.3870.65gram
Kostfiber0.644.82gram
Fett8.9167.11gram
Mettet fett5.6542.56gram
Alkohol2.58 %
Salt0.100.75gram
Pris på oppskriftenKr 12.54Kr 94.45Kroner
Hele oppskriften veier3 013 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kjøttet skjæres i passende terninger. Smøret smeltes i en tykkbunnet gryte. Kjøttet has i og brunes godt av. Imens tas teposen, hvor det has einerbær, stjeneanis og hel hvit pepper oppi. Løkene skrelles og hakkes grovt, has ned til kjøttet og stekes blanke. Når dette er gjort, helles hvitvin og pernoden i.
Dette kokes i ca. 1/2 time, tas av ilden og drysses med 3-4 ss. mel.

Når melet er falt til bunns has det over ilden igjen og kokes opp under omrøring. Før det kokes opp, bindes krydderposen på gryten og kokes med til retten er ferdig. Det må ikke koke for hardt - 3 bobler i min. smakes til med rosmarin, salt og pepper, deretter fløten has i samt en smule kulør.

Tilbehør:
Serveres med brune ris og salat.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22830)
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-09-10
Oppdatert dato:2006-09-10
Lesere: 9038 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.