Fotograf:
Knut Pettersen
Gul Ertesuppe med røkt kjøtt og ris inneholder
103 Kalorier,
8 g Karbo,
6 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Gul Ertesuppe med røkt kjøtt og ris har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gul Ertesuppe med røkt kjøtt og ris er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7375 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gul Ertesuppe med røkt kjøtt og ris!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 103.00 | 342.48 | Kcal |
Protein | 6.04 | 20.08 | gram |
Karbohydrat | 8.39 | 27.90 | gram |
Kostfiber | 0.50 | 1.66 | gram |
Fett | 4.92 | 16.36 | gram |
Mettet fett | 2.42 | 8.05 | gram |
Salt | 1.30 | 4.33 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.38 | Kr 14.56 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 330 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,58 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1.Tilbered suppen som anvist på posen.
2.Mot slutten av koketiden tilsettes kjøtt/skinke,fløte og kokt ris
3.Dryss finhakket persille over
4.Serveres gjerne varmt brød til.
God uten fløte og persille også. Se bildet.
Bruk gjerne skinkeboks i denne. Rask og enkel mat en kjølig kveld.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Toro
(Intern: 17568)
Tilberedningstid:
25 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-04-23
Oppdatert dato:2004-04-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift