Denne egner seg best til kjeks/flatbrød med ost på Oppskriften inneholder
192 Kalorier,
47 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener
Gulrot- og sitronmarmelade med mynte er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4617 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gulrot- og sitronmarmelade med mynte!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 192.39 | 4 348.01 | Kcal |
Protein | 0.34 | 7.68 | gram |
Karbohydrat | 47.02 | 1 062.65 | gram |
Kostfiber | 1.16 | 26.22 | gram |
Fett | 0.07 | 1.58 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Salt | 0.02 | 0.43 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.80 | Kr 40.68 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 260 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 97,75 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skyll og skrell gulrøttene. Riv dem på et rivjern. Børst sitronene i varmt vann.
Riv av skallet og press ut saften. Bland alt unntatt sukkeret i en kjele og la koke til gulrøttene er møre.
Tilsett sukkeret og kok i 10-15 min. eller til marmeladen er blitt tykk og gjennomskinnelig. Ha i myndeblader når det gjenstår noen minutter av koketiden. Sjekk om massen er passe fast ved å helle litt på et fat og sette det i fryseren.
Når massen er avkjølt, skal man kunne tegne en strek i midten uten at den renner sammen igjen. Skum godt og hell marmeladen på varme glass og skru på lokk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alena Gibalova
(Intern: 27314)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-07-27
Oppdatert dato:2010-07-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift