Gulrotkake fra Ellingsgård inneholder
333 Kalorier,
43 g Karbo,
4 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Gulrotkake fra Ellingsgård har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gulrotkake fra Ellingsgård er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 3 lesere
Lesere:
7403 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Gulrotkake fra Ellingsgård med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 333.07 | 5 210.08 | 434.17 | Kcal |
Protein | 4.38 | 68.51 | 5.71 | gram |
Karbohydrat | 43.39 | 678.73 | 56.56 | gram |
Kostfiber | 1.92 | 30.03 | 2.50 | gram |
Fett | 15.35 | 240.11 | 20.01 | gram |
Mettet fett | 1.85 | 28.94 | 2.41 | gram |
Salt | 0.42 | 6.58 | 0.55 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.35 | Kr 36.76 | Kr 3.06 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 564 totalt | 1 564 pr porsj | 130 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 52,1 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Egg og sukker piskes til eggedosis. Bland sammen det tørre. Bland det i eggedosisen sammen med oljen og de revne gulrøttene. Smør bunnen av en rund form og ha deigen i. Stekes på 175 grader i
ca 55 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bondelaget
(Intern: 17641)
Kategori:
Kaker
Diett/allergi:
Uten melk
Land:
Norge
Fylke:
Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-05-02
Oppdatert dato:2004-05-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift