1. Sett stekeovn på 180 °C.
2. Bland sammen egg, sukker og olje i en stor bolle.
3. Riv gulrot fint, og ha revet gulrot i bollen.
4. Sikt mel, bakepulver og kanel, og ha det i bollen. Bland røren godt sammen.
5. Smør en liten langpanne, ca. 25 x 40 cm. Kle så pannen med et bakepapir. Hell røren over i pannen.
6. Stek kaken i ca. 30 minutter, på nederste rille. Sjekk med en trepinne om kaken er ferdig. Stikk pinnen i midten av kaken, hvis det ikke fester seg noe til pinnen er kaken ferdig. Avkjøl kaken.
7. Lag glasur. Pisk kremost, smør og melis med en håndmikser til du får en glatt krem med smørbar konsistens. Bre ostekremen over kaken og pynt eventuelt med gulrotstrimler.
Gulrotstrimler lages enkelt med en potetskreller.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 32862)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker Innlagt dato:2017-02-10
Oppdatert dato:2017-02-10
Lesere: 2166 totalt.