Fotograf:
Dr Oetker
Gulrotkake fra dr oetker inneholder
412 Kalorier,
36 g Karbo,
4 g Protein og
28 g Fett pr 100 gr
Gulrotkake fra dr oetker har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gulrotkake fra dr oetker er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Gulrotkake fra dr oetker med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 411.53 | 7 370.79 | 526.48 | Kcal |
Protein | 3.86 | 69.14 | 4.94 | gram |
Karbohydrat | 36.44 | 652.67 | 46.62 | gram |
Kostfiber | 1.10 | 19.70 | 1.41 | gram |
Fett | 27.57 | 493.80 | 35.27 | gram |
Mettet fett | 9.53 | 170.69 | 12.19 | gram |
Salt | 0.71 | 12.74 | 0.91 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.18 | Kr 74.87 | Kr 5.35 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 791 totalt | 1 791 pr porsj | 128 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 35,41 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 14
stykker
Kakedeig:
Visp sukker og olje hvitt. Tilsett revet gulrot og bland i et egg av gangen. Bland resten av ingrediensene og ha i deigen. Hakk valnøttene og ha i deigen. Hell deigen i en smurt kakeform (ca. 23 cm). Stek kaken på 200 grader i ca. 60 minutter. La kaken avkjøles helt for pynting.
Glasur:
Visp alle ingrediensene til du får en luftig og fin konsistens, og bred over kaken. La kaken stå kaldt en stund, så glasuren stivner noe.
Pynt:
Dekorer med Dr. Oetker strøssel.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dr Oetker
(Intern: 30126)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-01-07
Oppdatert dato:2013-01-07
Lesere:
2151 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift