Fotograf:
Knut Pettersen
Dette er en litt spesiell gulrotkake med nøtter og mandler. Men smaken er veldig god og det forekommer meg at den er ganske sunn. Vi pisket eggehvitene halvstive før de ble blandet inn rett før steking. Her kan man og bruke glasur på kaken. Melis og sitronsaft er en enkel kombinasjon. Oppskriften inneholder
298 Kalorier,
28 g Karbo,
7 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gulrotkake fra kanton Aargau er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,4 poeng fra 9 lesere
Lesere:
18847 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Gulrotkake fra kanton Aargau med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 298.19 | 2 952.08 | 184.51 | Kcal |
Protein | 7.24 | 71.68 | 4.48 | gram |
Karbohydrat | 27.55 | 272.75 | 17.05 | gram |
Kostfiber | 3.51 | 34.75 | 2.17 | gram |
Fett | 16.89 | 167.21 | 10.45 | gram |
Mettet fett | 1.58 | 15.64 | 0.98 | gram |
Salt | 0.11 | 1.04 | 0.07 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.52 | Kr 44.75 | Kr 2.80 | .- |
Hele oppskriften veier | 990 totalt | 990 pr porsj | 62 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,95 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
stykker
Lag en eggedosis med eggeplommer og sukker.
Bland alle ingridiensene med eggedosisen. Til slutt bland i halvstiv eggehvite.
Dette er nok for en springform 26 diameter eller 28 diameter.
Stek ved 160 grader i 40-50 minutter.Avhengig av ovnen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Peter Pfister Martinsen
(Intern: 2118969675)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kaker
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Sveits
Innlagt dato:2013-04-05
Oppdatert dato:2013-04-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift