Harefilet med grønn saus



Harefilet med grønn saus inneholder 133 Kalorier, 1 g Karbo, 10 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Harefilet med grønn saus har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Harefilet med grønn saus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4113 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
500grutskåret ryggfilet av hare
1dashsalt
1dashpepper
1ssrapsolje

Saus:

1stkløk
Ca 3,5kvist(er)persille
1sssmør
2,5dlbuljong
1dlcréme fraiche
1dlgressløk, hakket
2sssmør




Næringsdeklarasjon for Harefilet med grønn saus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier132.97364.57Kcal
Protein10.1627.86gram
Karbohydrat1.203.29gram
Kostfiber0.431.18gram
Fett9.6326.40gram
Mettet fett4.4312.15gram
Salt0.451.24gram
Pris på oppskriftenKr 14.77Kr 40.50Kroner
Hele oppskriften veier1 097 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo3,6 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Rens kjøttet og krydre med salt og pepper. Brun filetene rundt det hele i olje i en stekepanne. Senk varmen og etterstek i 5 minutter. Vend kjøttet et par ganger.

Skrell og finhakk løken. Plukk bladene av persillekvastene. Hakk stilkene og fres sammen med løk i litt smør. Spe med buljongen og bland i créme fraiche. Kok i 5 minutter. Bland i gressløken og persillebladene.

Kjør sausen i mikser til den blir glatt og grønn. Hell sausen tilbake i kjelen og tilsett smøret under stadig visping.

Skjær opp kjøttet på skrå i cm tykke skiver. Legges på varme tallerkener. Hell saus rundt og legg litt salat med rips eller solbær ved siden av kjøttet, eller tyttebær. Små, stekte potetkuler smaker godt til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10154)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.