Harefilet med smak av einerbær



Harefilet med smak av einerbær inneholder 164 Kalorier, 1 g Karbo, 16 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Harefilet med smak av einerbær har beregnet å ha følgende allergener Melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Harefilet med smak av einerbær er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere: 5837 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
Ca 1stkharesadel, ca 700 g
5stkeinerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1tssalt
1dashpepper fra kvern
1ssgin
50grspekk i tynne skiver
1,25dltørr hvitvin
2dlkremfløte
1sstyttebærsyltetøy
0,5tsbalsamicoeddik




Næringsdeklarasjon for Harefilet med smak av einerbær!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier164.171 125.55Kcal
Protein15.63107.16gram
Karbohydrat0.503.43gram
Kostfiber0.000.00gram
Fett10.1769.73gram
Mettet fett4.3629.89gram
Alkohol1.16 %
Salt0.604.12gram
Pris på oppskriftenKr 21.86Kr 149.87Kroner
Hele oppskriften veier1 371 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo1,21 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Tin sadelen dersom den er frossen, så mye at filetene lett kan skjæres løs fra benet. Fjern eventuelle hinner.

Knus einerbærene og bland med salt, pepper og gin. Gni filetene inn med krydderblandingen.

Legg spekkskivene på et ildfast fat. Legg kjøttet over. Pakk fileten inn i spekkskivene. Stek fileten i ovn på midterste rille, på 225 C i ca 15 minutter. Fjern spekkskivene og stek ytterligere i ca 10 minutter ved 200 C.

Pakk kjøttet inn i folie. Hell vinen i formen og visp. Sil sjyen og hell den i en gryte sammen med fløten. Kok opp og la sausen koke inn til halvparten av mengden. Smak til med tyttebærsyltetøy, vineddik og eventuelt salt og pepper. Skjær opp kjøttet i drøyt cm tykke skiver. Legges opp på varme tallerkener med saus, kokt broccoli og poteter, f.eks. timianpoteter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10155)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.