Harefilet med smak av einerbær inneholder
164 Kalorier,
1 g Karbo,
16 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Harefilet med smak av einerbær har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Harefilet med smak av einerbær er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5837 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Harefilet med smak av einerbær!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 164.17 | 1 125.55 | Kcal |
Protein | 15.63 | 107.16 | gram |
Karbohydrat | 0.50 | 3.43 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 10.17 | 69.73 | gram |
Mettet fett | 4.36 | 29.89 | gram |
Alkohol | 1.16 % | | | |
Salt | 0.60 | 4.12 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 21.86 | Kr 149.87 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 371 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,21 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Tin sadelen dersom den er frossen, så mye at filetene lett kan skjæres løs fra benet. Fjern eventuelle hinner.
Knus einerbærene og bland med salt, pepper og gin. Gni filetene inn med krydderblandingen.
Legg spekkskivene på et ildfast fat. Legg kjøttet over. Pakk fileten inn i spekkskivene. Stek fileten i ovn på midterste rille, på 225 C i ca 15 minutter. Fjern spekkskivene og stek ytterligere i ca 10 minutter ved 200 C.
Pakk kjøttet inn i folie. Hell vinen i formen og visp. Sil sjyen og hell den i en gryte sammen med fløten. Kok opp og la sausen koke inn til halvparten av mengden. Smak til med tyttebærsyltetøy, vineddik og eventuelt salt og pepper. Skjær opp kjøttet i drøyt cm tykke skiver. Legges opp på varme tallerkener med saus, kokt broccoli og poteter, f.eks. timianpoteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10155)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.