Haregryte med ingefær og mørk sjokolade inneholder
108 Kalorier,
9 g Karbo,
7 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Selleri, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 5 lesere
Lesere:
7228 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Haregryte med ingefær og mørk sjokolade!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 107.81 | 1 034.84 | Kcal |
Protein | 6.73 | 64.60 | gram |
Karbohydrat | 9.40 | 90.23 | gram |
Kostfiber | 1.22 | 11.71 | gram |
Fett | 2.47 | 23.71 | gram |
Mettet fett | 0.86 | 8.25 | gram |
Alkohol | 2.66 % | | | |
Salt | 0.08 | 0.79 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.47 | Kr 110.10 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 840 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 34,87 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del haren, og skjær bort bogene og stekene. Skjær over bogene i leddet så forbena deles fra. Stekene deles i leddene. Hareryggen deles i biter. Bland kjøttbitene med grønnsakene og krydderet. Alt legges i en bolle før vinen helles over. La det stå natten over.
Sil av marinaden. Tørk kjøttet og brun alt pent. Dryss over mel, rør om og legg alt i en gryte. Slå over marinaden og la det meste koke inn. Hell på kraften og la alt stå i ovn ved 150 C i ca 90 minutter. Ta opp kjøttet og sil kraften. Tilsett ingefær og sjokolade. Smak til med litt salt.
Kok potetene med skall. Skrell dem mens de fremdeles er varme. Mos potetene. Bland dem med mel og eggeplommer til en smidig deig. Form deigen til 2 cm tykke stenger og del dem i 3 cm lange biter. Kok opp rikelig med saltet vann. Legg i bitene. De er ferdige så snart de flyter i overflaten. Ta dem opp og hold dem varme til servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8353)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-23
Oppdatert dato:2003-04-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.