Harekraft



Harekraft inneholder 29 Kalorier, 2 g Karbo, 1 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Harekraft har beregnet å ha følgende allergener Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Harekraft er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3376 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 8 porsjoner
2 flådde harer à 1,8 - 2 kg
2stkgulløk
2stkgulrøtter
100grsellerirot
1stkpurre
3ssolje
1sstomatpuré
3dlmadeira
2,5litermørk viltkraft
15stkhel hvit pepper
20stkeinerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1stklaurbærblad
2kvist(er)timian
2kvist(er)persille




Næringsdeklarasjon for Harekraft!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier28.50130.83Kcal
Protein0.562.57gram
Karbohydrat2.179.96gram
Kostfiber0.663.03gram
Fett0.924.22gram
Mettet fett0.090.41gram
Alkohol1.14 %
Salt0.763.51gram
Pris på oppskriftenKr 3.11Kr 14.28Kroner
Hele oppskriften veier3 673 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo30,45 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Når harene er partert, legger man vekk indrefiletene og ytrefiletene og lårene. Disse brukes til andre retter. Resten av haren deles i mindre stykker.

Brun skrogbitene, sener og avskjær i en varm langpanne i ovnen til bena har fått fin farge. Vær forsiktig så de ikke blir svidd.

Skjær løk, gulrot, selleri og purre i små biter og stek dem i olje i en stor kjele. Rør inn tomatpureen og hell på madeiraen. La alt koke til væsken er nesten borte.

Legg deretter i de brunede skrogbitene. Hell på viltkraften. Kok opp og skum av. Tilsett pepper, einerbær, laurbærblad, timian og persille. La alt koke i ca 2 timer. Sil av.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10158)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kraft
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.