Fotograf:
Dr Oetker
Disse er enkle og smaker godt. Passer til både jul påske og kaffekos. Oppskriften inneholder
509 Kalorier,
34 g Karbo,
6 g Protein og
37 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Havregrynskuler til påske er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Havregrynskuler til påske med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 508.58 | 2 176.72 | 72.56 | Kcal |
Protein | 5.77 | 24.70 | 0.82 | gram |
Karbohydrat | 33.78 | 144.58 | 4.82 | gram |
Kostfiber | 9.86 | 42.20 | 1.41 | gram |
Fett | 36.74 | 157.25 | 5.24 | gram |
Mettet fett | 25.93 | 110.98 | 3.70 | gram |
Salt | 0.27 | 1.17 | 0.04 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.37 | Kr 18.70 | Kr 0.62 | .- |
Hele oppskriften veier | 428 totalt | 428 pr porsj | 14 pr stk | gram |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 30
kuler
Rør sammen smør, melis, vaniljesukker, kokosmel, havregryn, kakao, romaroma og vann. Form massen til små kuler og rull dem i strøssel.
Oppbevar havregrynskulene i en tett beholder i kjøleskap.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dr Oetker
(Intern: 33778)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Konfekt
Innlagt dato:2018-03-14
Oppdatert dato:2018-03-14
Lesere:
801 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift