Sarah Bernard med SukrinMarsipan





Sarah Bernard med SukrinMarsipan oppskrift.
Fotograf: Funksjonell mat
Deilige små konfektkakebiter med seig mandelbunn, fyldig smørkrem og sjokolade på toppen. Lag bunnen enkelt med SukrinMarsipan!

Oppskriften inneholder 409 Kalorier, 9 g Karbo, 6 g Protein og 36 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sarah Bernard med SukrinMarsipan er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Bunn

200grSukrinMarsipan
1stkeggehvite

Smørkrem:

150grromtemperert smør
40grSukrinMelis
1stkeggeplomme
2tskakao
2ssvann

Sjokoladetopping

100grSukrinsjokolade eller annen sukkerfri sjokolade
1tskokosolje/delfiafett


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Sarah Bernard med SukrinMarsipan med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier408.962 374.01Kcal
Protein5.5932.45gram
Karbohydrat9.4654.92gram
Kostfiber13.4678.14gram
Fett35.76207.59gram
Mettet fett18.95110.00gram
Salt0.422.47gram
Pris på oppskriftenKr 24.18Kr 140.36Kr .-
Hele oppskriften veier581 totalt581 pr porsj pr stk gram

Fremgangsmåte:

Bunn:
Bland sammen marsipan og eggehvite. Bruk gjerne en foodprosessor slik at du får en jevn masse. Bruk ca 1 ss av røren til hver bunn og legg på en bakepapirkledd stekeplate med ca 3-4 mm tykkelse.

Stek i cirka 12-15 min ved 175 grader til de blir gyldenbrune. Sett bunnene til avkjøling i kjøleskap.

Vil du gjøre det enda enklere? Dropp eggehviten og rull kuler av SukrinMarsipan som du trykker ganske flate på en bakepapirkledd stekeplate. Stek i ca 8-10 min ved 175 grader. (Bunnene blir mindre porøse uten eggehvite.)

Smørkrem:
Pisk romtemperert smør og SukrinMelis til smørkrem. Tilsett deretter eggeplomme, kakao og vann, og miks dette godt sammen. Avkjøl kremen litt i kjøleskapet, slik at den får en fin smørbar konsistens.

Smør eller sprøyt sjokoladekremen på bunnene slik at de får en høy, rund fasong. Sett kakene på et brett og legg i fryseren i minst 25 min.

Sjokoladetopping:
Lag sjokoladeglasur ved å smelte sjokolade og kokosfett forsiktig i mikrobølgeovn eller over vannbad. Dypp de frosne kakene i glasuren. Sett kakene inn igjen i fryseren slik at sjokoladen stivner. Kakene bør oppbevares i kjøleskap.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Funksjonell mat
(Intern: 34446)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Konfekt
Diett/allergi: Div diett
Innlagt dato:2018-11-26
Oppdatert dato:2018-11-26
Lesere: 227 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Havregrynskuler til påske.Havregrynskuler til påske.
Denne retten har 484,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 46,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,09 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sarah Bernard med SukrinMarsipan.Sarah Bernard med SukrinMarsipan.
Denne retten har 408,96 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 35,76 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 24,18.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.