Fotograf:Funksjonell mat Deilige små konfektkakebiter med seig mandelbunn, fyldig smørkrem og sjokolade på toppen. Lag bunnen enkelt med SukrinMarsipan!
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sarah Bernard med SukrinMarsipan med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
390.64
2 267.67
Kcal
Protein
5.66
32.86
gram
Karbohydrat
4.81
27.92
gram
Kostfiber
13.46
78.14
gram
Fett
35.76
207.59
gram
Mettet fett
18.95
110.00
gram
Salt
0.37
2.17
gram
Pris på oppskriften
Kr 25.01
Kr 145.18
Kr
.-
Hele oppskriften veier
581 totalt
581 pr porsj
pr stk
gram
Lavkarbo energi er
4,92 %
Fremgangsmåte:
Bunn:
Bland sammen marsipan og eggehvite. Bruk gjerne en foodprosessor slik at du får en jevn masse. Bruk ca 1 ss av røren til hver bunn og legg på en bakepapirkledd stekeplate med ca 3-4 mm tykkelse.
Stek i cirka 12-15 min ved 175 grader til de blir gyldenbrune. Sett bunnene til avkjøling i kjøleskap.
Vil du gjøre det enda enklere? Dropp eggehviten og rull kuler av SukrinMarsipan som du trykker ganske flate på en bakepapirkledd stekeplate. Stek i ca 8-10 min ved 175 grader. (Bunnene blir mindre porøse uten eggehvite.)
Smørkrem:
Pisk romtemperert smør og SukrinMelis til smørkrem. Tilsett deretter eggeplomme, kakao og vann, og miks dette godt sammen. Avkjøl kremen litt i kjøleskapet, slik at den får en fin smørbar konsistens.
Smør eller sprøyt sjokoladekremen på bunnene slik at de får en høy, rund fasong. Sett kakene på et brett og legg i fryseren i minst 25 min.
Sjokoladetopping:
Lag sjokoladeglasur ved å smelte sjokolade og kokosfett forsiktig i mikrobølgeovn eller over vannbad. Dypp de frosne kakene i glasuren. Sett kakene inn igjen i fryseren slik at sjokoladen stivner. Kakene bør oppbevares i kjøleskap.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Funksjonell mat
(Intern: 34446)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Konfekt Diett/allergi:
Div diett Innlagt dato:2018-11-26
Oppdatert dato:2018-11-26
Lesere: 476 totalt.