Fotograf:Rosemarie Pettersen Dette er samme oppskrift som de uten sjokolade, men bare med den forskjellen at disse dyppes i smeltet sjokolade og drysses med kokos før de er ferdige.
Oppskriften kommer opprinnelig fra Svein Valle.
Oppskriften inneholder 488 Kalorier, 48 g Karbo, 6 g Protein og 29 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Smelt og avkjøl margarinen. Ha i farin og egg. Rør først inn mel og bakepulver
Deretter rør inn havregryn og kokosmasse. Deigmassen settes på plate med teskje
Stekes ved 180 grader i 10 min
Smelk sjokoladen og så dyppes toppen av kakene i denne før de drysses med litt kokosmasse.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 33474)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Småkaker Innlagt dato:2017-12-02
Oppdatert dato:2017-12-02