Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Hjemmelagd sherry oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Hjemmelagd sherry



Hjemmelagd sherry inneholder 112 Kalorier, 27 g Karbo, 1 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Hjemmelagd sherry har ingen allergener
Hjemmelagd sherry er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
4litervann
1kgsukker
1kgrosiner
0,2tsgjær, bare litegranne
0,25stkappelsin
litt sukkerkulör




Kalorier og næringsinnhold i Hjemmelagd sherry med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier111.736 759.612 253.20Kcal
Protein0.5030.2510.08gram
Karbohydrat26.821 622.60540.87gram
Kostfiber0.4627.839.28gram
Fett0.1710.283.43gram
Mettet fett0.021.210.40gram
Salt0.010.430.14gram
Pris på oppskriftenKr 1.10Kr 66.55Kr 22.18.-
Hele oppskriften veier6 050 totalt6 050 pr porsj2 017 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 3 flasker

(Gammel oppskrift)

Rosinene, som bör være stenfri, males, gjæren oplöses i litt lunkent vand og alt blandes sammen i en stor krukke, der sættes paa et sted, hvor det er passe temperatur; röres daglig. Efter 3 uker forlöp siles rosinene fra og kulören tilsættes. Vinen heldes i flasker der korkes (men NB med brukk korker). Efter nogen dage (helst 4) fornyes de med brukk korker og lag. Herav faaes litt over 3 flasker. Rosinene kan brukes til havresuppe.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Tradisjoner
(Intern: 15671)
Kategori: Vinlegging
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-09-22
Oppdatert dato:2003-09-22
Lesere: 8316 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.