Hjemmelagd sherry inneholder
111 Kalorier,
27 g Karbo,
1 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Hjemmelagd sherry har ingen allergener
Hjemmelagd sherry er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2,2 poeng fra 5 lesere
Lesere:
10105 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Hjemmelagd sherry med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 111.16 | 6 725.12 | 2 241.71 | Kcal |
Protein | 0.55 | 33.27 | 11.09 | gram |
Karbohydrat | 26.82 | 1 622.60 | 540.87 | gram |
Kostfiber | 0.84 | 50.82 | 16.94 | gram |
Fett | 0.00 | 0.00 | 0.00 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | 0.00 | gram |
Salt | 0.01 | 0.50 | 0.17 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.10 | Kr 66.55 | Kr 22.18 | .- |
Hele oppskriften veier | 6 050 totalt | 6 050 pr porsj | 2 017 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 96,5 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 3
flasker
(Gammel oppskrift)
Rosinene, som bör være stenfri, males, gjæren oplöses i litt lunkent vand og alt blandes sammen i en stor krukke, der sættes paa et sted, hvor det er passe temperatur; röres daglig.
Efter 3 uker forlöp siles rosinene fra og kulören tilsættes. Vinen heldes i flasker der korkes (men NB med brukk korker). Efter nogen dage (helst 4) fornyes de med brukk korker og lag. Herav faaes litt over 3 flasker. Rosinene kan brukes til havresuppe.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Tradisjoner
(Intern: 15671)
Kategori:
Vinlegging
Land:
Norge
Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-09-22
Oppdatert dato:2003-09-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.