Hjemmelagd sherry



Hjemmelagd sherry inneholder 111 Kalorier, 27 g Karbo, 1 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Hjemmelagd sherry har ingen allergener
Hjemmelagd sherry er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 2,2 poeng fra 5 lesere
Lesere: 10105 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
4litervann
1kgsukker
1kgrosiner
0,2tsgjær, bare litegranne
0,25stkappelsin
litt sukkerkulör




Kalorier og næringsinnhold i Hjemmelagd sherry med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier111.166 725.122 241.71Kcal
Protein0.5533.2711.09gram
Karbohydrat26.821 622.60540.87gram
Kostfiber0.8450.8216.94gram
Fett0.000.000.00gram
Mettet fett0.000.000.00gram
Salt0.010.500.17gram
Pris på oppskriftenKr 1.10Kr 66.55Kr 22.18.-
Hele oppskriften veier6 050 totalt6 050 pr porsj2 017 pr stk gram
Energiprosent fra karbo96,5 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 3 flasker

(Gammel oppskrift)

Rosinene, som bör være stenfri, males, gjæren oplöses i litt lunkent vand og alt blandes sammen i en stor krukke, der sættes paa et sted, hvor det er passe temperatur; röres daglig. Efter 3 uker forlöp siles rosinene fra og kulören tilsættes. Vinen heldes i flasker der korkes (men NB med brukk korker). Efter nogen dage (helst 4) fornyes de med brukk korker og lag. Herav faaes litt over 3 flasker. Rosinene kan brukes til havresuppe.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Tradisjoner
(Intern: 15671)
Kategori: Vinlegging
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-09-22
Oppdatert dato:2003-09-22


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.