Hjemmelaget is med friske bær inneholder
266 Kalorier,
16 g Karbo,
2 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Hjemmelaget is med friske bær har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hjemmelaget is med friske bær er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere:
11106 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hjemmelaget is med friske bær!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 265.83 | 535.65 | Kcal |
Protein | 2.28 | 4.59 | gram |
Karbohydrat | 15.95 | 32.14 | gram |
Kostfiber | 0.56 | 1.13 | gram |
Fett | 20.47 | 41.25 | gram |
Mettet fett | 12.20 | 24.58 | gram |
Alkohol | 1.08 % | | | |
Salt | 0.05 | 0.10 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.31 | Kr 14.73 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 008 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 24 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rør eggeplommene, melis og vaniljesukker hvitt og porøst. Pisk inn 1/2 l kremfløte og rør det inn i eggeblandingen. Smak til med likør. Appelsinjuice kan også gi en god smak. Ha isen i en form og sett den i fryseren. La den stå til neste dag.
Legg isen opp på et fat og server med pisket krem, slå over litt likør og legg på friske bær eller frukt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8488)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Iskrem/sorbet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-24
Oppdatert dato:2003-04-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift