Fotograf:
Kylling.no
Hjemmelaget is med sjokoladesaus inneholder
384 Kalorier,
22 g Karbo,
4 g Protein og
31 g Fett pr 100 gr
Hjemmelaget is med sjokoladesaus har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hjemmelaget is med sjokoladesaus er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7821 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hjemmelaget is med sjokoladesaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 384.18 | 692.16 | Kcal |
Protein | 3.51 | 6.32 | gram |
Karbohydrat | 22.41 | 40.38 | gram |
Kostfiber | 0.93 | 1.68 | gram |
Fett | 30.96 | 55.78 | gram |
Mettet fett | 18.73 | 33.75 | gram |
Salt | 0.07 | 0.12 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.56 | Kr 11.82 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 081 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 23,33 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Pisk egg og sukker til eggedosis. Stivpisk kremfløte og vaniljesukker og bland kremen lett inn i eggedosisen. Hell isen i en form og sett den i fryser over natten.
Hvelv isen på fat ved servering.
Ønsker du å tilsette andre smaker, kan du blande inn for eksempel sjokoladebiter, jordbærbiter, bringebær, hakket Non Stop og lignende.
Varm opp kokesjokolade og fløte. La det småkoke på svak varme til sausen tykner litt. Server varm sjokoladesaus i en mugge ved siden av isen. Appelsin og marengs (pikekyss) smaker ekstra godt til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25540)
Kategori:
Iskrem/sorbet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-03-22
Oppdatert dato:2009-03-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift