Fotograf:
Mat.no
Pæreis med syltede kirsebær fra Gjørv Gård inneholder
259 Kalorier,
19 g Karbo,
2 g Protein og
19 g Fett pr 100 gr
Pæreis med syltede kirsebær fra Gjørv Gård har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pæreis med syltede kirsebær fra Gjørv Gård er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
8328 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pæreis med syltede kirsebær fra Gjørv Gård!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 258.77 | 550.40 | Kcal |
Protein | 1.86 | 3.96 | gram |
Karbohydrat | 18.57 | 39.50 | gram |
Kostfiber | 1.47 | 3.13 | gram |
Fett | 18.91 | 40.22 | gram |
Mettet fett | 11.43 | 24.31 | gram |
Alkohol | 0.56 % | | | |
Salt | 0.05 | 0.10 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.65 | Kr 24.78 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 064 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 28,7 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Visp eggeplommene med sukkeret. Visp kremfløten og bland alt forsiktig med de mosede pærene. rør inn laken og la isen bli stiv i fryseboksen. Rør gjerne i isen 2-3 ganger under nedfrysingen.
Hell kirsebærene fra laken og kok inn laken til halv mengde. Avkjøl og rør inn likør.
Ta iskremen ut av fryseboksen ca. 30 minutter før servering. Fordel iskuler på hver tallerken. Legg rundt avrente kirsebær og hell rundt likørsaft.
Pynt med mynte og sitrusskall.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 37)
Kategori:
Iskrem/sorbet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-01
Oppdatert dato:2002-07-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift