Fotograf:
Kylling.no
Hjemmelaget ingefæris med eplesnitter inneholder
285 Kalorier,
19 g Karbo,
3 g Protein og
21 g Fett pr 100 gr
Hjemmelaget ingefæris med eplesnitter har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hjemmelaget ingefæris med eplesnitter er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hjemmelaget ingefæris med eplesnitter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 284.62 | 487.13 | Kcal |
Protein | 3.16 | 5.41 | gram |
Karbohydrat | 19.17 | 32.81 | gram |
Kostfiber | 1.53 | 2.62 | gram |
Fett | 21.36 | 36.56 | gram |
Mettet fett | 11.05 | 18.91 | gram |
Salt | 0.21 | 0.35 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.16 | Kr 8.83 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 369 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Kok opp sukker, vann og vaniljestang (splittet på langs). Skrap gjerne ut vaniljekornene. La blandingen koke i 5 minutter.
Pisk eggeplommene og spe med den varme vaniljelaken (ta ut vaniljestangen). Pisk til luftig eggedosis, ca. 10 minutter. Pisk kremfløten stiv og bland inn ingefær og kanel. Bland kremen lett inn i eggedosisen og hell alt over i en form. Sett isen i fryseren natten over.
Eplesnitter
Tin butterdeigen ca. 15 minutter og kjevle dem ut til dobbel størrelse. Del deigen i to og legg over epler i skiver. Smelt smør og sukker i en liten gryte og bland inn hakkede nøtter og dadler.
Legg nøtteblandingen over epleskivene og rull opp en liten kant av deigen. Legg eplesnittene på et bakepapirkledd stekeplate og stek i ovn på 225 grader til snittene blir gyllenbrune og karamelliserte, ca. 10 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 23696)
Kategori:
Iskrem/sorbet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-04-22
Oppdatert dato:2007-04-22
Lesere:
5132 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift