Fotograf:
Mat.no
Krokanis med Snøfrisk-krem inneholder
294 Kalorier,
19 g Karbo,
4 g Protein og
22 g Fett pr 100 gr
Krokanis med Snøfrisk-krem har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Krokanis med Snøfrisk-krem er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6636 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Krokanis med Snøfrisk-krem!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 293.59 | 715.48 | Kcal |
Protein | 4.47 | 10.89 | gram |
Karbohydrat | 18.89 | 46.03 | gram |
Kostfiber | 0.31 | 0.76 | gram |
Fett | 22.17 | 54.03 | gram |
Mettet fett | 12.86 | 31.34 | gram |
Salt | 0.30 | 0.74 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.72 | Kr 13.94 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 462 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,73 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smelt sukkeret til det er gyllent. Tilsett vann og kok til sirup. Smelt snøfriskosten i sirupen og bland inn 1 dl kremfløte. Avkjøl litt og bland inn krokan. Visp resten av fløten til krem. Visp egg og 100 g sukker til eggedosis. Bland alt forsiktig og fyll i en form som settes i fryseboksen. Rør av og til under innfrysing. Isen bør fryses minst 6 timer tilsammen. Når isen er ferdig, kan den gjerne formes til til kuler som oppbevares i fryseboksen. Da er det lettvint å ta dem frem like før servering.
La butterdeigplatene tine på kjøkkenbenken. Stikk ut 4 store rundinger og stek dem som oppgitt på pakken. Avkjøl butterdeigen.
Ved servering legges butterdeig på hver tallerken og en iskule oppå. Fordel bær og god saus rundt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 2118968525)
Kategori:
Iskrem/sorbet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-28
Oppdatert dato:2002-05-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift