Fotograf:
Mat.no
Jordbæriskrem med yoghurt inneholder
192 Kalorier,
12 g Karbo,
3 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Jordbæriskrem med yoghurt har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Jordbæriskrem med yoghurt er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6625 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Jordbæriskrem med yoghurt!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 191.51 | 293.18 | Kcal |
Protein | 3.14 | 4.81 | gram |
Karbohydrat | 12.00 | 18.37 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 14.55 | 22.27 | gram |
Mettet fett | 8.94 | 13.69 | gram |
Salt | 0.10 | 0.15 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.66 | Kr 5.60 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 765 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,06 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Visp fløten til luftig krem. Bland kremen med yoghurt. Visp egg og melis til stiv eggedosis
Bland eggedosis og syltetøy med yoghurtkremen. Hell iskremblandingen i formen og sett den til frysing. Rør litt av og til under innfrysingen. La iskremen stå i fryseren minst 6 timer. Dypp formen litt i varmt vann og hvelv iskremen på fat. La den stå i kjøleskapet til den skal serveres. Pynt den med bær og vispet kremfløte, eller for iskremen med isskje og anrett i porsjonsglass eller iskjeks.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 27)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Iskrem/sorbet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-06-30
Oppdatert dato:2002-06-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift