Fotograf:
Mat.no
Jordbæriskrem med yoghurt inneholder
218 Kalorier,
18 g Karbo,
3 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Jordbæriskrem med yoghurt har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Jordbæriskrem med yoghurt er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Jordbæriskrem med yoghurt!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 217.87 | 383.64 | Kcal |
Protein | 3.11 | 5.48 | gram |
Karbohydrat | 18.40 | 32.40 | gram |
Kostfiber | 0.17 | 0.30 | gram |
Fett | 14.61 | 25.73 | gram |
Mettet fett | 9.18 | 16.16 | gram |
Salt | 0.10 | 0.18 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.02 | Kr 7.08 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 880 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,78 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Visp fløten til luftig krem. Bland kremen med yoghurt. Visp egg og melis til stiv eggedosis
Bland eggedosis og syltetøy med yoghurtkremen. Hell iskremblandingen i formen og sett den til frysing. Rør litt av og til under innfrysingen. La iskremen stå i fryseren minst 6 timer. Dypp formen litt i varmt vann og hvelv iskremen på fat. La den stå i kjøleskapet til den skal serveres. Pynt den med bær og vispet kremfløte, eller for iskremen med isskje og anrett i porsjonsglass eller iskjeks.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4928 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 27)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Iskrem/sorbet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-06-30
Oppdatert dato:2002-06-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift