Fotograf:Synøve Dreyer Vaniljekrem er kjempegodt som fyll bl.a. i pavlova. Og siden vi bruker 6 eggehviter i pavlova-bunnen, så bruker vi de 6 eggeplommene til vaniljekremen.
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Annonse
Kalorier og næringsinnhold i Hjemmelaget vaniljekrem med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
147.98
895.13
Kcal
Protein
5.18
31.33
gram
Karbohydrat
18.56
112.27
gram
Kostfiber
0.05
0.30
gram
Fett
5.88
35.57
gram
Mettet fett
1.99
12.04
gram
Salt
0.10
0.60
gram
Pris på oppskriften
Kr 3.11
Kr 18.81
Kr
.-
Hele oppskriften veier
605 totalt
605 pr porsj
pr stk
gram
Fremgangsmåte:
Del vaniljestangen på langs og skrap ut frøene.
Rør eggeplommer, sukker, maisstivelse og frøene fra vaniljestangen sammen i en kjele til du får en glatt blanding.
Tilsett melken og sett kjelen over på medium varme. Rør hele tiden til det tykner. Kremen må ikke koke.
La vaniljekremen avkjøle.
Du kan gjerne lage vaniljekremen dagen før den skal brukes. Den holder seg noen dager i kjøleskapet.
Vaniljekremen kan gjerne blandes med pisket kremfløte eller den kan brukes alene.
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 33970)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør Innlagt dato:2018-06-14
Oppdatert dato:2018-06-14
Lesere: 294 totalt.