Hjortegryte 2



Hjortegryte 2 inneholder 105 Kalorier, 5 g Karbo, 7 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Hjortegryte 2 har beregnet å ha følgende allergener Melk, Sennep, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Hjortegryte 2 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3,8 poeng fra 5 lesere
Lesere: 17016 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
Ca 550grhjortekjøtt
2stkstore løk
250grchampignons
2sskoncentrert tomatpure
0,5tstørr gul sennep
1dashsalt
1dashpepper
2,5dlkremfløte
40grMargarin
4porsjon(er)potetmos




Næringsdeklarasjon for Hjortegryte 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier105.35592.32Kcal
Protein6.6037.11gram
Karbohydrat5.4130.42gram
Kostfiber0.804.50gram
Fett6.1934.80gram
Mettet fett3.3418.78gram
Salt0.271.53gram
Pris på oppskriftenKr 7.57Kr 42.56Kroner
Hele oppskriften veier2 249 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo20,54 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skjær kjøttet i strimler ca. 1x3 cm. Hakk løkene, rens champignon og skjær dem i skiver.

Brun kjøttet i margarinen ved kraftig varme. Ta kjøttet opp, og brun løkene. Ha kjøttet tilbake i gryten. Tilsett 2-3 dl. vann, tomatpuré og tørr gul sennep utrørt i litt vann. Tilsett salt og pepper, de ristede champignons og kremfløten. La retten surre i 15 min til kjøttet er mørt, tilsett evt. jevning.

Tilbehør:
Serveres med potetmos og grønne erter eller løse ris.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22838)
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-09-09
Oppdatert dato:2006-09-09


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.