Fotograf:
Melk.no
Honningkake 3 inneholder
311 Kalorier,
66 g Karbo,
6 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Honningkake 3 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Honningkake 3 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,6 poeng fra 5 lesere
Lesere:
11334 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Honningkake 3 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 311.43 | 6 103.25 | 3 051.62 | Kcal |
Protein | 5.67 | 111.12 | 55.56 | gram |
Karbohydrat | 65.56 | 1 284.81 | 642.41 | gram |
Kostfiber | 2.14 | 41.94 | 20.97 | gram |
Fett | 2.47 | 48.41 | 24.20 | gram |
Mettet fett | 1.28 | 25.08 | 12.54 | gram |
Salt | 0.04 | 0.85 | 0.42 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.76 | Kr 132.48 | Kr 66.24 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 960 totalt | 1 960 pr porsj | 980 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 84,2 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 2
kaker
Varm honningen og bland den med fløte, pepper, ingefær og hornsalt. Rør inn melet litt etter litt.
Arbeid godt og tilsett oppskåret sukat.
Eggehvitene stivpiskes og skjæres inn i deigen.
Ha deigen i 2 smurte/strødde former og stek ved 250 grader i ca 30 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 2931)
Tilberedningstid:
50 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Land:
Norge
Fylke:
Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-30
Oppdatert dato:2002-12-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift