Fotograf:Meny Skalldyr er et perfekt eksempel på delikatesser som gjør seg godt på grillen, og er absolutt noe flere burde prøve. Oppskrift på hummer med asparges og creme fraiche.
Oppskriften inneholder 124 Kalorier, 2 g Karbo, 8 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Skalldyr, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Du bør beregne én hummer per person. Start med å tine hummerkjøttet før du så deler det opp i biter.
Finhakk hvitløksfeddet og en halv løk, og legg dette i en aluminiumsbakk, eventuelt en varm wokpanne på grillen med matoljen. Når løken har blitt blank kan du tilsette hummerkjøttet sammen med finhakket gressløk, rør om og ta det av grillen til det er avkjølt. Grill aspargesene i 2-3 minutter.
Nå kan du blande hummerblandingen sammen med creme fraiche og majones, og krydre med litt salt og pepper etter smak. Tilsett også saften av en lime for litt syrlighet, og litt chillisaus om ønskelig.
Server gjerne med litt ferskt brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Meny
(Intern: 32789)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat Innlagt dato:2016-12-30
Oppdatert dato:2016-12-30