Fotograf:
Norges sjømatråd
Hummer på risseng inneholder
177 Kalorier,
6 g Karbo,
8 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Hummer på risseng har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Skalldyr, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hummer på risseng er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,8 poeng fra 4 lesere
Lesere:
5891 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hummer på risseng!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 176.73 | 477.44 | Kcal |
Protein | 8.15 | 22.02 | gram |
Karbohydrat | 6.25 | 16.88 | gram |
Kostfiber | 0.75 | 2.03 | gram |
Fett | 13.07 | 35.31 | gram |
Mettet fett | 7.10 | 19.18 | gram |
Salt | 1.39 | 3.76 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 15.52 | Kr 41.93 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 081 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,14 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett stekeovnen på 225 grader. Klipp klør og ben av hummeren, og del den i to på langs. Ta forsiktig ut kjøttet fra skallet.
Finhakk sjalottløken og surr den blank i smør/margarin. Tilsett kremfløte og ev. hvitvin, salt, krydder og den kokte risen.
Smør et ildfast fat. Legg i risblandingen og legg hummerkjøttet på toppen. Dryss salt, pepper og paprika over kjøttet. Sett fatet i stekeovn i 15 minutter.
Dryss over finhakket persille og server med pariserloff. Damp sukkerertene i lettsaltet vann 1 minutt og server dem ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 971)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-21
Oppdatert dato:2002-08-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift