Hvetebrød u/gjær inneholder
289 Kalorier,
45 g Karbo,
8 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Hvetebrød u/gjær har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hvetebrød u/gjær er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Hvetebrød u/gjær med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 289.21 | 1 002.84 | 125.35 | Kcal |
Protein | 7.75 | 26.87 | 3.36 | gram |
Karbohydrat | 45.01 | 156.07 | 19.51 | gram |
Kostfiber | 1.96 | 6.80 | 0.85 | gram |
Fett | 8.25 | 28.61 | 3.58 | gram |
Mettet fett | 4.87 | 16.89 | 2.11 | gram |
Salt | 1.82 | 6.31 | 0.79 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.86 | Kr 6.45 | Kr 0.81 | .- |
Hele oppskriften veier | 347 totalt | 347 pr porsj | 43 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 62,25 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
stykker
Bland sammen det tørre og gni smøret inn i blandingen.
Ha melken i til slutt.
Kna godt sammen til en deig og bank ut en rund kake.
Stekes på en strødd plate, pent brunt. Ca 30 minutter. 225 grader
Deles i 8 når det er avkjølt og serveres med smør og syltetøy.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 642)
Kategori:
Kaker
Diett/allergi:
Uten egg
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-29
Oppdatert dato:2002-07-29
Lesere:
3335 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift