Fotograf:Regal Vil du imponere på Halloween-festen? Da bør du prøve denne skremmende Halloween-kaken med farget glasur og en marsipanedderkopp på toppen, som både ser bra ut og er skremmende god på smak.
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Halloween-kake med spindelvev med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
374.99
6 557.45
546.45
Kcal
Protein
5.95
104.05
8.67
gram
Karbohydrat
47.87
837.10
69.76
gram
Kostfiber
1.96
34.27
2.86
gram
Fett
17.31
302.70
25.22
gram
Mettet fett
10.37
181.34
15.11
gram
Salt
0.46
8.01
0.67
gram
Pris på oppskriften
Kr 3.42
Kr 59.81
Kr 4.98
.-
Hele oppskriften veier
1 749 totalt
1 749 pr porsj
146 pr stk
gram
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
1. Kakebunn: Sett ovnen på 180° (170° i varmluftsovn). Rør sammen smør og sukker, vispes luftig.
2. Tilsett eggene, ett om gangen i røren, og visp ordentlig mellom hvert egg.
3. Bland sammen mel, kakao og bakepulver. Rør sammen melblandingen i røren og hell i melk. Blandes ordentlig.
4. Hell røren i en rund form og stek kaken i den forvarmede ovnen i 45 minutter. La den avkjøles i formen.
5. Glasur: mens kakebunnen stekes, så røres glasuren sammen. Visp sammen eggehvite, vann og melis.
6. Ta en liten del av glasuren og hell over i en mindre skål for å lage mørkt spindelvev av.
7. Bruk karamellfarge og farg den største porsjonen med glasur oransje og den minste svart. Fordel glasuren over kaken.
8. Bruk en sprøytepose til å lage et svart spindelvev over kaken. Om du vil kan du også lage en marsipanedderkopp som på bildet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Regal
(Intern: 34376)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker Innlagt dato:2018-10-27
Oppdatert dato:2018-10-27
Lesere: 1224 totalt.