Fotograf:
Kylling.no
Pinnsvinkake 2 inneholder
282 Kalorier,
23 g Karbo,
5 g Protein og
19 g Fett pr 100 gr
Pinnsvinkake 2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pinnsvinkake 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
11150 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Pinnsvinkake 2 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 281.75 | 3 589.69 | 299.14 | Kcal |
Protein | 5.06 | 64.47 | 5.37 | gram |
Karbohydrat | 22.85 | 291.12 | 24.26 | gram |
Kostfiber | 0.86 | 10.96 | 0.91 | gram |
Fett | 18.71 | 238.38 | 19.86 | gram |
Mettet fett | 11.74 | 149.58 | 12.46 | gram |
Salt | 0.31 | 3.98 | 0.33 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.08 | Kr 39.24 | Kr 3.27 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 274 totalt | 1 274 pr porsj | 106 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,44 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen mel og bakepulver og rør det forsiktig inn i eggedosisen. Stek i liten, smurt kakeform (18 - 22 cm. i diameter) eller i smurt brødform, ved 160 °C i 35 - 40 min. Avkjøl sukkerbrødet og dynk det med saft eller juice.
Eggeplommer, sukker, vaniljesukker og maisenna røres sammen i en tykkbunnet kjele. Spe med melk over middels varme. Rør hele tiden til kremen tykner. Ta kjelen av varmen og rør inn romtemperert smør. Sett kremen kaldt til den stivner, gjerne en stund i fryseren.
Skjær hele sukkerbrødet i flak/ biter og legg disse lagvis med kremen i en plast/ arbeidsbolle på ca. 2 liter. Gjør dette med alle kakebitene, men spar ca. 1/4 av kremen. Legg en passe tallerken oppå og sett et lite press på. La kaken stå kjølig i bollen noen timer eller helst natten over.
Hvelv kaken på fat og smør resten av kremen over. Rist kokos i varm stekepanne med litt smør til den får en gyllen farge. Avkjøl. Dryss den ristede kokosen jevnt over kaken.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118967913)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-13
Oppdatert dato:2002-05-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift