Fotograf:
Matprat.no
Biscotti er den nye favoritt kakekjeksen. Enkel og rask å lage, og så smaker den så godt - både med og uten vin…. Oppskriften inneholder
420 Kalorier,
50 g Karbo,
8 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Biscotti med mandler og sjokolade er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4367 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Biscotti med mandler og sjokolade med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 419.68 | 5 249.44 | 131.24 | Kcal |
Protein | 8.16 | 102.07 | 2.55 | gram |
Karbohydrat | 49.93 | 624.53 | 15.61 | gram |
Kostfiber | 3.30 | 41.28 | 1.03 | gram |
Fett | 20.08 | 251.16 | 6.28 | gram |
Mettet fett | 8.49 | 106.19 | 2.65 | gram |
Salt | 0.44 | 5.54 | 0.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.02 | Kr 50.28 | Kr 1.26 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 251 totalt | 1 251 pr porsj | 31 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 47,58 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 40
biscotti
1. Oppskriften gir ca. 40 lange biscotti.
2. Rør smør og sukker godt sammen. Bland inn resten av ingrediensene. Tilsett litt mer mel om deigen er veldig klissete.
3. Del deigen i fire og rull hver del til en pølse like lang som stekebrettet. Legg rullene på bakepapir og trykk dem litt flate.
4. Stek midt i ovnen ved 180 °C i ca. 25 minutter. Skjær pølsene i smale skiver på skrå, legg dem tilbake på stekebrettet og stek dem i 10 minutter til.
5. Avkjøl kakene på rist, og oppbevar tørt.
Italienerne dypper biscotti i Vin Santo eller en deilig sterk kaffe. Prøv det du også!
Tips:
Bytt ut mandler, appelsin og sjokolade med andre smaker, som for eksempel hassel- eller pistasjenøtter, korinter, tranebær, kaffebønner eller kakao.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 29906)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Småkaker
Land:
Italia
Innlagt dato:2013-12-11
Oppdatert dato:2013-12-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift