Fotograf:
Dansukker
Franske pepperkaker inneholder
409 Kalorier,
55 g Karbo,
8 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Franske pepperkaker har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Nøtter, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Franske pepperkaker er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5249 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Franske pepperkaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 409.10 | 5 803.19 | Kcal |
Protein | 7.63 | 108.23 | gram |
Karbohydrat | 54.83 | 777.78 | gram |
Kostfiber | 4.12 | 58.44 | gram |
Fett | 16.78 | 238.03 | gram |
Mettet fett | 2.65 | 37.59 | gram |
Salt | 0.39 | 5.46 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.07 | Kr 57.73 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 419 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 53,61 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kaker med mandler. Deigen bør hvile minst et døgn.
Rør fettet mykt. Tilsett sukker, litt om gangen, og sirup. Rør alt sammen til en porøs masse.
Bland i krydder, natron og mesteparten av melet.
Legg deigen på bakebordet. Tilsett mandlene og elt deigen smidig med resten av melet.
Lag ruller av deigen, ca. 4–5 cm tykke. Klapp dem gjerne litt flate.
Sett rullene på et kjølig sted til neste dag, slik at deigen blir fastere.
Skjær rullene i riktig tynne skiver og legg dem på plater dekket med bakepapir.
Stek kakene ved 175 grader i 10–12 minutter. La kakene avkjøles på platen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dansukker
(Intern: 25424)
Kategori:
Småkaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-01-27
Oppdatert dato:2009-01-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift