Hvitvinsdampet sjørøye inneholder
177 Kalorier,
1 g Karbo,
13 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Hvitvinsdampet sjørøye har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hvitvinsdampet sjørøye er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5475 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hvitvinsdampet sjørøye!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 176.69 | 375.82 | Kcal |
Protein | 12.77 | 27.16 | gram |
Karbohydrat | 0.69 | 1.47 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 13.65 | 29.03 | gram |
Mettet fett | 6.14 | 13.06 | gram |
Salt | 0.19 | 0.40 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.91 | Kr 23.21 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 276 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,56 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ta bort gjellene og skyll fisken. Legg dem i en brødform. Krydre i buken og utenpå med salt, pepper og fiskekrydder. Fyll buken med persille.
Hell vitvin i formen 1-2 cm opp, og dekk med aluminiumsfolie. Dampes ca 45 min i 220-220 C.
Lag sausen: Hell vinen fra brødforma i en kasserolle, tilsett créme fraiche og persille. La det få et oppkok.
Legg røya hel på serveringsfatet. Pynt med grønt og server med potet og saus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11310)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Norge
Fylke:
Troms
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift