Fotograf:
Matprat.no
Spennende saus til feks eplekaka. Men også passende til andre desserter som feks hermetisk frukt, pærer ol. Oppskriften inneholder
127 Kalorier,
12 g Karbo,
5 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ingefærsaus til eplekake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2034 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ingefærsaus til eplekake!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 127.22 | 171.97 | Kcal |
Protein | 4.76 | 6.43 | gram |
Karbohydrat | 12.47 | 16.86 | gram |
Kostfiber | 0.17 | 0.23 | gram |
Fett | 6.44 | 8.71 | gram |
Mettet fett | 2.75 | 3.72 | gram |
Salt | 0.10 | 0.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.09 | Kr 4.18 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 541 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,2 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Skrap ut vaniljefrøene og ha dem i en kjele sammen med resten av ingrediensene.
2. Varm opp under omrøring til sausen blir passe tykk. Pass på at den ikke koker. Avkjøl i kaldt vann.
3. Smak til sausen med syltet ingefær og ingefærlake.
Server ingefærsausen, gjerne lun, til for eksempel hermetiske pærer, tyttebærkokte pærer eller eplekake.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 31673)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Saus
Innlagt dato:2014-08-26
Oppdatert dato:2014-08-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift