Enkel og god gryterett som smaker nydelig. Tunfisk er en fisk som andvendes stadig mere i det norske kjøkken. Oppskriften inneholder
80 Kalorier,
7 g Karbo,
11 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ingvills tunfiskgryte er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ingvills tunfiskgryte!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 80.49 | 418.75 | Kcal |
Protein | 11.18 | 58.16 | gram |
Karbohydrat | 7.38 | 38.39 | gram |
Kostfiber | 0.74 | 3.85 | gram |
Fett | 0.53 | 2.76 | gram |
Mettet fett | 0.10 | 0.52 | gram |
Salt | 0.39 | 2.03 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.34 | Kr 12.17 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 081 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,67 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp melk, vann og løk. Lag meljevning av mel og litt vann og ha det i melkeblandingen. Kok opp, sausen skal være tykk. Smak til med krydder og hvitløk. Kok makaronien, men kun halvparten av den tiden som er angitt på pakken. Tilsett tunfisken (ta bort tunfisklaken) og makaronien i sausen, og hell det over i en ildfast form og stek i ovn ved 200°C i ca 30 minutter. Pynt med en hel tomat skåret i skiver. Dryss over litt finhakket løk og gressløk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Grete Roede
(Intern: 853)
Kategori:
Gryterett
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-12
Oppdatert dato:2002-08-12
Lesere:
8357 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.