Innbakt varmrøkt hjortesteik inneholder
100 Kalorier,
1 g Karbo,
21 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Innbakt varmrøkt hjortesteik har beregnet å ha følgende allergener
Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Innbakt varmrøkt hjortesteik er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
12088 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Innbakt varmrøkt hjortesteik!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 99.71 | 259.74 | Kcal |
Protein | 21.03 | 54.78 | gram |
Karbohydrat | 0.58 | 1.51 | gram |
Kostfiber | 0.11 | 0.29 | gram |
Fett | 1.45 | 3.78 | gram |
Mettet fett | 1.06 | 2.76 | gram |
Salt | 0.22 | 0.57 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 20.87 | Kr 54.37 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 042 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,32 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Gni kjøttet inn med sennep og finhakket persille. Ta brøddeigen og del den i to. Kjevl ut halvpartene hver for seg til ca 1 cm tykkelse.
Legg kjøttet på den ene halvdelen, og trykk den andre over. Pensle med vann eller egg. Trykk halvdelene godt sammen og skjær bort overflødig deig.
Sett inn i stekeovnen på 220 C for å få fin stekeskorpe. Skru ned temperaturen til 160 C etter 10 minutter, og la steke i 30 minutter.
La den innbakte steken hvile i 15 minutter. Løsne lokket med en skarp kniv, og skjær steika i tynne skiver. Lokket skjæres opp og serveres ved siden av.
En god salat, potetsalat og asparges er godt tilbehør til denne retten.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10010)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift