Fotograf:
Norges sjømatråd
Ishavsrøye Tartar inneholder
203 Kalorier,
10 g Karbo,
10 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Ishavsrøye Tartar har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-melk, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ishavsrøye Tartar er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3239 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ishavsrøye Tartar!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 203.45 | 396.07 | Kcal |
Protein | 10.40 | 20.25 | gram |
Karbohydrat | 9.60 | 18.69 | gram |
Kostfiber | 1.11 | 2.16 | gram |
Fett | 13.47 | 26.22 | gram |
Mettet fett | 5.34 | 10.40 | gram |
Salt | 0.81 | 1.58 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.62 | Kr 26.51 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 779 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 18,87 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær fisken i små terninger, ca 3x3 mm, eller kjør den gjennom kvern. Bland den med de øvrige ingrediensene og smak til med salt og pepper. Formes som runde "kaker" på serveringstallerken.
Krutonger
Varm opp en stekepanne, ha i smør og la det bli så varmt at det begynner å frese. Legg brødskivene i og stek disse gyldne på begge sider.
Gni revet sitronskall på hver skive og legg skivene på et stekebrett. Stek dem videre i stekeovn ved 160 grader til de er sprø, ca 10 minutter.
Salat
Riv salat av diverse slag og drypp over litt olivenolje, sitronsaft, salt og pepper.
Dressing /saus
Alle ingredienser blandes og settes kjølig frem til servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23297)
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-01-20
Oppdatert dato:2007-01-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift