Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Ispai de luxe oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Ispai de luxe



Ispai de luxe inneholder 299 Kalorier, 20 g Karbo, 4 g Protein og 22 g Fett pr 100 gr
Ispai de luxe har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ispai de luxe er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Bunn:

75grsmør,
Ca 150grhvetemel,
2sskaldt vann

Sitrusis:

5plate(r)gelatin
3stkeggeplommer,
3sssukker
Ca 1,5ssvaniljesukker,
0,5dlkokende vann,
2stk litesitroner, saft og skallet
1ssappelsinjuice,
6dlkremfløte

Marengs:

3stkeggehviter,
1dlsukker
mandelspon til pynt




Kalorier og næringsinnhold i Ispai de luxe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier299.364 036.87336.41Kcal
Protein4.4660.145.01gram
Karbohydrat19.75266.3322.19gram
Kostfiber0.648.630.72gram
Fett22.36301.5225.13gram
Mettet fett13.98188.5215.71gram
Salt0.151.960.16gram
Pris på oppskriftenKr 4.58Kr 61.76Kr 5.15.-
Hele oppskriften veier1 349 totalt1 349 pr porsj112 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

I stekeovnen: paibunnen - 15 minutter ved 200 C.
marengslokk - ca. 2 minutter ved 275 C.

Smuldre smør og mel til bunnen. Tilsett vann og elt sammen til en deig. La den hvile kaldt i 10 minutter. Trykkes ut i et tynt lag i en form med løs bunn (24 cm diameter). Prikk med gaffel.

Stekes som angitt. Legg gelatin i bløt i kaldt vann 10 minutter til kremen. Visp eggedosis ev egg, sukker og vaniljesukker. Klem ut vann av gelatin og smelt den i kokende vann. Blandes med saft, juice og revet skall. Pisk fløten til stiv krem. Bland sammen eggedosis, gelatinblandingen og krem med lett hånd. Bre blandingen utover i paiskallet (noe avkjølt). La paien stå i fryseren minst i 3 timer.

Stivpisk eggehviter til marengslokk. Dryss litt sukker om gangen og pisk videre til marengsen stivner. Bres som et lokk over paien. Stekes som angitt. Server iskaken straks med lunken vaniljesaus.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20619)
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-10-25
Oppdatert dato:2005-10-25
Lesere: 1728 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Geléterte.Geléterte.
Denne retten har 294,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.