Jordbær- og rabarbrasorbet med råkreme inneholder
255 Kalorier,
25 g Karbo,
3 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Jordbær- og rabarbrasorbet med råkreme har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Jordbær- og rabarbrasorbet med råkreme er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4634 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Jordbær- og rabarbrasorbet med råkreme!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 254.82 | 852.60 | Kcal |
Protein | 2.73 | 9.13 | gram |
Karbohydrat | 24.62 | 82.38 | gram |
Kostfiber | 1.34 | 4.48 | gram |
Fett | 15.86 | 53.07 | gram |
Mettet fett | 8.54 | 28.57 | gram |
Salt | 0.23 | 0.77 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.92 | Kr 19.81 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 338 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 38,64 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sorbet:
Vann, sukker og vanilje kokes opp. Blendes med jordbær- og rabarbra. Avkjøles og fryses i ismaskine eller i fryser ved stadig omrøring.
Råkrem:
Kremfløte og crème frâiche piskes. Eggeplommer, vaniljekorn og melis piskes hvitt og vendes i kremen. Råkremen vendes forsiktig, men resolutt i sorbeten, så isen blir tofarget. Sorbet og råkrem fryses deretter sammen.
Sukkerbrød:
Butterdeigsskiver vendes i sukkeret og bakes i ovnen ved 200 grader C i ca. 5 min.
Anretning:
Isen anrettes på kalde dype tallerkerner med sukkerbrød og frukt omkring.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22482)
Kategori:
Iskrem/sorbet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-07-10
Oppdatert dato:2006-07-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift