Jordbærcarpaccio inneholder
211 Kalorier,
29 g Karbo,
2 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Jordbærcarpaccio har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Jordbærcarpaccio er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2731 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Jordbærcarpaccio!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 211.40 | 404.54 | Kcal |
Protein | 1.51 | 2.89 | gram |
Karbohydrat | 28.74 | 55.00 | gram |
Kostfiber | 1.46 | 2.79 | gram |
Fett | 9.72 | 18.60 | gram |
Mettet fett | 3.65 | 6.98 | gram |
Salt | 0.07 | 0.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.71 | Kr 16.67 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 765 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 54,38 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
SUKKERLAKE:
Skrap vaniljekornene ut av vaniljestangen. Kok vann, sukker, vaniljekorn og den tomme vaniljestang sammen i en liten gryte.
Skum av, ta gryten av varmen, sil laken og la den kjøle av. Skjær myntebladene i tynne strimler og ha dem i laken, når den er helt kald. La deretter laken trekke inntil desserten skal serveres.
Skru ovnen på 160 grader.
Hell hasselnøtteflak, smør, sukker, glykose og hvetemel sammen i en skål og elt det til en jevn deig som deles i fem kuler. Kulene trykkes flate og legges på en bakeplate bekledt med bakepapir. Kulene vil flyte ut - så start med å bake to. De skal bakes i 6-7 minutter inntil de er gyldne. Tas ut av ovnen og legges over for eksempel en kakerulle eller et kjøkkenrullerør.
Skjær jordbærene i tynne skiver og anrett dem dekorativt på et fat. Like før de skal serveres dryppes laken over - men de skal ikke svømme i laken.
Serveres med hasselnøttekjeks og en god kopp kaffe.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22539)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-07-09
Oppdatert dato:2006-07-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift