Jordbærfromasj i nøtteskall inneholder
293 Kalorier,
20 g Karbo,
4 g Protein og
22 g Fett pr 100 gr
Jordbærfromasj i nøtteskall har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Jordbærfromasj i nøtteskall er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2843 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Jordbærfromasj i nøtteskall med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 293.20 | 3 848.07 | 481.01 | Kcal |
Protein | 3.84 | 50.40 | 6.30 | gram |
Karbohydrat | 20.38 | 267.48 | 33.43 | gram |
Kostfiber | 1.32 | 17.32 | 2.17 | gram |
Fett | 21.52 | 282.44 | 35.30 | gram |
Mettet fett | 11.65 | 152.90 | 19.11 | gram |
Salt | 0.13 | 1.77 | 0.22 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.22 | Kr 68.51 | Kr 8.56 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 312 totalt | 1 312 pr porsj | 164 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,8 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
stykker
Bland sammen ingrediensene til paideigen og legg den kjølig i 30 minutter.Trykk deigen ut i en paiform med løs bunn. Stek bunnen midt i ovnen ved 225 C i ca. 15minutter. Avkjøl.
Bland jordbær med saft og melis. Pisk fløten og bland inn bærmos og eggeplommer. Hell røren i paiskallet i formen og sett den i fryseren i minst 4 timer. Ta ut paien 30 minutter før den skal serveres. Pynt med bær og server gjerne jordbærsaus til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20403)
Kategori:
Dessertpai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-10-08
Oppdatert dato:2005-10-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift