Fotograf:
Mat.no
Jordbærmoussekake inneholder
129 Kalorier,
24 g Karbo,
3 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Jordbærmoussekake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Jordbærmoussekake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
9434 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Jordbærmoussekake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 128.66 | 1 283.47 | 106.96 | Kcal |
Protein | 2.97 | 29.63 | 2.47 | gram |
Karbohydrat | 24.07 | 240.12 | 20.01 | gram |
Kostfiber | 1.43 | 14.27 | 1.19 | gram |
Fett | 1.96 | 19.55 | 1.63 | gram |
Mettet fett | 0.51 | 5.09 | 0.42 | gram |
Salt | 0.06 | 0.62 | 0.05 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.21 | Kr 51.97 | Kr 4.33 | .- |
Hele oppskriften veier | 998 totalt | 998 pr porsj | 83 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 74,83 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
En dessert som er selve sommeren i Oslo-området. Server med friske bær og jordbærsaus ved siden av. Nydelig!!
I stekeovnen ved 175 grader C,
Pisk egg og sukker til bunnen. La den elektriske vispen gå ca. 15 minutter. Sikt inn melet, litt etter litt.Smør og strø to bløtkakeformer og fordel røren i formene. Bunnene stekes ca. 20 minutter. Frys den ene. Sett halve jordbær langs kanten i formen du skal bruke.
Legg gelatin i kaldt vann ca. 10 minutter. Ta platene opp og klem ut vann. La dem smelte over svak varme i en vannskvett. Pisk fløten til stiv krem. Bland gelatin med rørte jordbær og rør inn gelatin med lette tak. Ha moussen over bunn og jordbær. Glatt ut. Settes kaldt til moussen stivner og tas frem like før servering.
Moussekaken kan glaseres
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 2118968424)
Kategori:
Kaker
Land:
Norge
Fylke:
Oslo
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-05-27
Oppdatert dato:2002-05-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift