| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 198.74 | 7 796.65 | 649.72 | Kcal |
| Protein | 3.51 | 137.70 | 11.47 | gram |
| Karbohydrat | 17.47 | 685.36 | 57.11 | gram |
| Kostfiber | 1.79 | 70.22 | 5.85 | gram |
| Fett | 12.36 | 484.89 | 40.41 | gram |
| Mettet fett | 6.72 | 263.63 | 21.97 | gram |
| Salt | 0.27 | 10.74 | 0.90 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 7.46 | Kr 292.66 | Kr 24.39 | .- |
| Hele oppskriften veier | 3 923 totalt | 3 923 pr porsj | 327 pr stk | gram |
| Energiprosent fra karbo | 35,16 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Mandelbunn med jordbær.
Pannekaker med nyrørte jordbær.
Jordbærgelékake.
Konfektruter med jordbær.
Jordbær a la Napoleon.
Prinsessebløtkake.
Jordbærkake med pasjonscurd.
Romkake med jordbærlokk.
Jordbærmoussekake.
Mandelbunn med jordbærkrem.
Jordbærfristelse.
Fylte sjokoladepannekaker med marinerte jordb.
Bløtkake i rødt, hvitt og blått med limefroma.
Sommerlig nøttekake med bær.
Sjokoladepavlova med friske jordbær.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.