Fotograf:Dansukker Jordbærsaft, som er en typisk sommerklassiker, har her fått en spennende smaksvri med basilikum. Hjemmelaget jordbærsaft med basilikum kan serveres både til fest og middag. En herlig saft som smaker av sommer!
Oppskriften inneholder 115 Kalorier, 28 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Skyll bærene, og ha dem i en kasserolle sammen med basilikum . Hell på vannet, og la det koke under lokk i 5 minutter. Klem i stykker bærene, og kok i 5 minutter til. Ha dem i et sileklede, og la det renne. Vask kasserollen, mål opp saften og hell den tilbake i kasserollen. Kok opp igjen, og rør i sukkeret. La det koke i omtrent 2 minutter. Hell over på varme, grundig rengjorte flasker. Sett på lokk. Oppbevares kjølig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35351)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Saft Innlagt dato:2020-08-01
Oppdatert dato:2020-08-01